Thursday , 5 December 2019

MBLIDHET TASK-FORCA E TURIZMIT NE LEZHE

Zonat turistike ne qarkun e Lezhes perballen me problematika te cilat ende nuk jane zgjidhur dhe per kete faji kryesor mbie mbi pushtetin vendor. Ne takimin me task forcen e turizmit ne kete rajon, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi tha se problematika me mbetetjet ne zonat e mbrojtura, shkarkimet e ujerave te zeza, mungesa e hapsirave publike dhe mos lidhja ne koha e kontratave me stacionet e plazhit e kane demtuar sezonin kete vere duke kerkuar edhe nderhyrje.

Ministri Klosi foli me kritika edhe per policine e shtetit qe sipas tij nuk ka nderhyre per te eleminuar zhurmat ne zonat turistike.

Takimin ne lezhw ministri i turizmit dhe mjedisit Blendi Klosi e vijoi me banoret e ishull lezhes ku shtrihet edhe zona e mbrojtur e vainit, me te cilet ka bashkandare problematikat qe jane krijuar si dhe bashkpunimin me ta per ti minimizuar dhe sigurisht me fokus kryesor mbrotjen e mjedisit.

Lexoni dhe kete

“NE LAÇ DO TE NDERTOHET NJE LAGJE E RE”

Në qytetin e Laçit do të ndërtohet një lagje e re ku do vendosen të …