MBROJTJA DHE PASTRIMI I MJEDISIT

Bashkia e Shkodrës vijon aktivitetet sensibilizuese për mbrojtjen dhe pastrimin e mjedisit në territorin e saj. Këtë herë në fokus ka qenë Lulishtja e Pazarit, moloja dhe rruga nga Ura e Bunës në Shirokë. Nismës së Bashkisë së Shkodrës i janë bashkuar institucionet e varësisë, por edhe institucione të tjera të varësisë qendrore.

Sipas planit të përgatitur nga Bashkia e Shkodrës, vëmendje po tregohet sidomos për zonat me frekuentim të lartë që banorëve dhe turistëve.

Lexoni dhe kete

“MENDO PËR MUA” NGA FAHREDIN SPAHIJA

“Mendo për mua” titullohej ekspozita e hapur nga autori Fahredin Spahija në ambjentet e Galerisë …