Wednesday , 25 April 2018

MBYLLEN MBI 100 BIZNESE GJATE KETIJ VITI NE LEZHE

Mbi 100 biznese kanë mbyllur aktivitetin gjatë këtij viti në territorin e Bashkisë Lezhë.Ky fakt bëhet i ditur nga Drejtori i Tatim Taksave në këtë njesi vendore Arben Ndoj sipas të cilit veshtiresitë ekonomike kanë çuar në këtë situate.Ndoj thotë se këto subjektet janë të regjistruar fiktivisht por nuk ushtrojnë aktivitet dhe kjo është një problem, pasi gjenerojnë taksa përsa kohe janë të regjistruar.

Numri i bizneseve që kanë mbyllur aktivitetin gjatë këtij viti në Lezhë rezulton shumë herë më i lartë se një vit më parë, çka do të thotë se taksat kanë qenë të papërballueshme per ta.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJA NDAJ FERMEREVE NGA PROJEKTI “AGRO-TURIZEM ALBANIA”

USAID, Ambasada e Suedisë dhe CEED Albania, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizuan këtë të …