Thursday , 22 February 2018

MBYLLET FAZA E ELEMINIMEVE E “FJALA ARTISTIKE 2017”

Kete te Enjte eshte mbyllur faza e eleminimeve per edicionin e 30-te te festivalit “Fjala Artistike 2017” ne qytetin e Shkodres. Nje aktivitet i kthyer ne tradite tashme dhe qe organizohet me rastin e festave te Nentorit. Miri Gjurgjej, pergjegjes sektori te veprimtarive ne Qendren Kulturore te Femijeve Shkoder, foli per punen e bere ne 3 fazat.

Sipas Gjurgjet, interesi eshte shume i larte dhe kane marre pjese rreth 320 nxenes.

Finalja e “Fjales Artstike 2017” do te organizohet ne daten 23 nentor.

Lexoni dhe kete

4 MLN EURO PER RIKONSTRUKSIONIN E XHAMISE SE PLUMBIT

Qeveria e Turqisë pritet që të financojë një projekt për restaurimin e xhamisë së Plumbit …