Friday , 19 January 2018

MBYLLET JAVA E LEVIZSHMERISE EUROPIANE!

Ne kuader te Javes se Mobilitetit apo Dites se Levizjes pa Makina, shoqata per ruajtjen e mjedisit “Eko Mendje” ne bashkepunim me organizata te tjera dhe nxenes te shkollave te qytetit te Shkodres zhvilluan nje aktivitet ndergjegjesues per levizjen pa makina. Nisja me bicikleta filloi nga sheshi para Bashkise Shkoder per te vazhduar me pas ne rruget e qyetit. Drejtuesi i “Eko Mendje”, Mirsad Basha, kerkoi qe te behet sa me shume thirrje per lirimin e korsive te bicikletave.

Ky aktivitet shenon edhe mbylljen e Javes se Levizshmerise Europiane, ku per nje jave “Eko Mendje” ne bashkepunim me organizatat e tjera zhvilluan aktivitete ndergjegjesue ne zona te ndryshme te qytetit te Shkodres.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …