Saturday , 19 October 2019

MBYLLJA E PIKAVE TE BASTEVE NE SHKODER

Prej datës 1 janar të këtij viti ka hyrë në fuqi ligji për mbylljen e pikave të basteve. Edhe pse në disa qytete janë hasur përsëri pika bastesh të hapura, në Shkodër nuk është konstatuar një gjë e tillë. Drejtori i drejtorisë së tatim-taksave Shkodër, Hysen Hysaj thotë se në qarkun e Shkodrës ka pasur 377 filiale të liçensuar ku si aktivitet të dytë kanë pasur pika bastesh. Në bazë të kontrolleve nuk ka asnjë pikë bastesh të hapura në Shkodër pas hyrjes në fuqi të ligjit.

Një vendim i tillë i qeverisë shqiptare është pritur mirë edhe nga qytetarët.

Lexoni dhe kete

BB: 40% E SHQIPTARËVE NË EMIGRIM ME ARSIM TË LARTË, JA ÇFARË THOTË TUKA

Raporti më i fundit i Bankës Botërore tregon se 40% e shqiptarëve në emigrim janë …