Monday , 25 January 2021

MBYLLJA E SHKOLLAVE NË VEND SI SHKAK I PANDEMISË?

Në një konferencë për mediat, kryeministri Edi Rama, foli për mundësinë apo jo të mbylljes së shkollave.

Rama u shpreh se kjo është përgjegjësi e autoriteteve tona dhe shkollat nuk konsiderohen një vatër infektimi.

Gjithashtu, kërkoi që masat të zbatohen në çdo shkollë.

Pavarësisht mbajtjes hapur të shkollave, në shumë prej tyre në të gjithë vendin, ka pasur disa raste infektimi, vecanarisht tek mësuesit.

Lexoni dhe kete

MEDIU: GJËNDJA NË SHQIPËRI E RËNDË, PËRGJEGJËS ËSHTË RAMA

Partia Republikane ka përcaktuar 16 kandidatët për zgjedhjet e 25 Prill edhe në Qarkun e …