MBYLLJA E VITIT AKADEMIK NË UNIVERSITETE

Universitetet kanë afat deri më 15 maj që të sjellin planet e tyre të detajuara për mbylljen me sukses të këtij viti akademik.

Kështu u shpreh ministrja e arsimit Besa Shahini, që bëri me dije se ka pasur një komunikim online me rektorët e universiteteve publike, ku është diskutuar marrja e masave për mbylljen e vitit akademik 2019-2020 dhe është kërkuar nga universitetet që të fillojnë një planifikim urgjent dhe serioz për mbylljen e vitit akademik në kushte të jashtëzakonshme, në të cilat po punohet.

Lexoni dhe kete

LEZHE, SEKTORI I TURIZMIT NE KRIZE

Pandemia COVID-19 po jep ndikim mjaft negativ në sektorin e turizmit në rajonin e Lezhës. …