Thursday , 6 October 2022

MBYLLJA E VOTIMIT NË BASHKINË SHKODËR, AMULI: KISHTE BOJKOT MASIV

Pas mbylljes së proçesit të votimit ka reaguar edhe Partia Demokratike dega Shkodër. Nëpërmjet një deklarate për mediat, kryetari i PD Shkodër, Xhevdet Amuli tha se kjo situatë na sjell 30 vite mbrapa dhe ka pasur një terr të plotë në këto zgjedhje. Sipas Amulit kishte bojkot masiv.

Anëtarët e PD Shkodër kanë shoqëruar përcjelljen e kutive të votimit pranë KZAZ-ve.

Lexoni dhe kete

HAPJA E NEGOCIATAVE, NGRIHET FLAMURI I BE PARA KRYEMINISTRISË

Në godinën e kryeministrisë është ngritur këtë të mërkurë flamuri i BE-së pas hapjes së …