Friday , 3 December 2021

“ME 21 QERSHOR TE BASHKUAR PER FITORE TE THELLE NE MALESI”

Kandidati i partise demokratike ne bashkine e Malesise se Madhe Anton Kokaj ka zhvilluar nje takim me banoret e Bratoshit ne komunen e Kastratit. Banoret e kesaj zone kane kerkuar qw me 21 Qershor te bashkohen te gjithe dhe ti japin fitore Anton Kokajt.

E nderkohe drejtuesit e PD- se I kane bere thirrje edhe ish- drejtuesve te komunave te kesaj njesie qe te mos bien pre e provokimeve te kundershtareve politike.

Kandidati I se djathtes Anton Kokaj nga Bratoshi ka theksuar  se gjithe malsoret jane vellezer njeri me tjetrin mirepo nuk duhet te dalin ne skene ato persona qe gjate gjithe ketyre viteve vetem kane perfituar nga Malesia e Madhe. Edhe ne fahtin e Bratoshit partia demokratike dhe kandidati i saj Anton Kokaj synon te marre nje fitore te thelle me 21 Qershor.

Lexoni dhe kete

PS SHKODĂ‹R MBLEDHJE PĂ‹R TĂ‹ AFRUAR SA MĂ‹ SHUMĂ‹ GRA NĂ‹ PARTI

Partia Socialiste dega ShkodĂ«r ka organizuar njĂ« mbledhje, ku nĂ« fokus ishte pĂ«rcjellja e mesazhit …