Saturday , 28 March 2020
Deputeti, Fatmir Mediu, duke hyre ne nje mbledhje te grupit parlamentar demokrat, ku jane prezantar emrat e drejtuesve ne komisionet parlamentare dhe ne parti. /r/n/r/nLawmaker, Fatmir Mediu enters in a meeting of the DP parliamentary group.

MEDIU, AKUZA NDAJ KRYEMINISTRIT RAMA

Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu në tryezën e thirrur nga opozita, ka hedhur akuza ndaj kryeministrit Rama duke thënë se është pikërisht Rama që po bën çdo gjë me mediat. Sipas Mediut duhet një rezolutë e përbashkët për sa i përket kundërshtimit të censurës ndaj lirisë së medias.

Në këtë takim merrnin pjesë gazetarë të mediave në Tiranë, por edhe nga qytete të tjera.

Lexoni dhe kete

LETRA DËRGUAR KOMISIONERIT PËR ZGJERIMIN

Presidenti Ilir Meta tha se letra dërguar Komisionerit për Zgjerimin nuk ishte për t’u bërë …