Thursday , 25 February 2021

MEDIU: GJËNDJA NË SHQIPËRI E RËNDË, PËRGJEGJËS ËSHTË RAMA

Partia Republikane ka përcaktuar 16 kandidatët për zgjedhjet e 25 Prill edhe në Qarkun e Fierit.

Në fjalën e tij, kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, theksoi se gjëndja në Shqipëri është shumë e rëndë dhe ka një përgjegjës: Edi Ramën dhe regjimin e tij të korruptuar.

Prandaj besoj që Partia Republikane është parti e vlerave dhe krijon me Partinë Demokratike një mozaik të jashtëzakonshëm, të vlerave politike të së djathtës shtoi Mediu.

Përsa i përket marrëdhënieve me Partinë Demokratike për zgjedhjet e 25 Prillit, Mediu tha…

Në fund, Mediu tha se ne nuk mund t`a vëzhgojmë të keqen, ne duhet të përballemi me të keqen.

Lexoni dhe kete

PËRGATITJET PËR ZGJEDHJET E 25 PRILLIT

Këtë të shtunë, KQZ bëri një demonstrim të mënyrës së identifikimit biometrik. Pajisja bën të …