Friday , 3 December 2021

MEDIU: KJO ËSHTË QEVERIA MË ANTI-SHQIPTARE QË KA NJOHUR HISTORIA E SHQIPËRISË

Kreu i PR, Fatmir Mediu, zhvilloi disa takime me të rinj të njësisë nr.10 në Tiranë.

Realiteti është që ne kemi ecur mbrapa, madje në një drejtim tërësisht të paditur, një drejtim i cili nuk ka të bëjë me interesat e Shqipërisë dhe interesat e shqiptarëve – tha Mediu.

Mediu shtoi se nuk është se kjo është qeveri e të majtëve dhe po ndëshkon të djathtët. Kjo është qeveria më antishqiptare që ka njohur historia e Shqipërisë sipas tij.

Kreu i republikanëve kërkoi mbështetjen e të rinjve ndaj opozitës së bashkuar.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …