Friday , 3 December 2021

MEDIU, THIRRJE PËR SOCIALISTËT

Në një dalje për mediat, kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, i bëri thirrje socialistëve që besojnë tek liria dhe demokracia që të bashkohen me të gjithë shqiptarët për të shmangur konfliktin civil që po përgatit Rama, nëpërmjet një proçesi zgjedhor fals.

Në 30 qershor nuk duhet dhe nuk do ketë zgjedhje të ligjshme shtoi Mediu.

Sipas Mediut, jemi i vetmi vend në botë pa Gjykatë Kushtetuese dhe Gjykatë të Lartë.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …