Wednesday , 17 January 2018

MENAXHIMI I MBETJEVE NE NJESINE ADMINISTRATIVE RRETHINA

Menaxhimi i mbetjeve te ndryshme vijon te mbetet nje sfide ne territorin e Njesise Administrative Rrethina ne Bashkine Shkoder. Kryeinspektori i Inspektoriatit te Mjedisit Shkoder, Edmond Terthorja, thote se duhet te kete shtesa te depozitimeve te ketyre mbetjeve. Sipas Terthores, neper lagjet e kesaj njesie administrative duhet te vendosen kontiniere te mbetjeve, ndersa Bashkia Shkoder duhet ta kete ne vemendje kete problematike.

Per menaxhimin e mbetjeve ne Njesine Administrative Rrethina ka pasur edhe ankesa te banoreve te zones, te cilet kerkojne pastrimin e tyre me shpesh nga Bashkia Shkoder.

Lexoni dhe kete

RRUGA E TOROVICES, FRROKAJ BIND RAMEN

Darka e së premtes e Kryebashkiakut të Lezhës Fran Frrokaj me Kryeministrin Edi Rama, i …