MERAJA: APEL POLICISE TE NDIHMOJE NE LIRIMIN E KORSIVE TE BIÇIKLETAVE

Lirimi i korsive te biçikletave eshte nje detyre e policise rrugore e cila duhet te kete me shume vemendje. Apeli vjen nga Vildan Meraja, Shef i Transporteve Sinjalistike.

Meraja tha se Bashkia Shkoder ne pjesen me te madhe te akseve ne qytet ka vendosur sinjalistiken e duhur per qarkullimin e biçikletave.

Lirimi i hapsires per kembesoret dhe pedaluesit vazhdimisht ka qene nje problem ne qytetin e   Shkodres. Qytetaret ankohen se mjetet parkohen vend e pa vend duke zene hapsirat qe nuk lejohen, e per me teper duke rrezikuar edhe jeten e tyre, pasi qytetaret detyrohen qe te dalin ne korsi te makinave per te pedaluar.

Lexoni dhe kete

FSHATI PRANE LUMIT KIR, POR PA UJE TE PIJSHEM

Është pranë lumit Kir, por nuk ka ujë të pijshëm gjatë stinës së verës. Fshati …