MERKATA E MISHIT NE RUS VIJON TE JETE E MBYLLUR

Merkata e Mishit ne zonen e Rusit te qytetit te Shkodres ka vijuar te jete e mbyllur edhe kete te Premte. Pas aksionit te Autoriteti Kombetar te Ushqimit Shkoder nje dite me pare, tregtaret nuk jane lejuar te shesin as diten e sotme. Ata jane detyruar te qendrojne jashte tregut ne pritje te nje vendimi te dyte, nderkohe qe pasditen e kesaj te Premte eshte parashikuar nje takim me kryebashkiaken e Shkodres, Voltana Ademi. Njeri nga tregtaret shprehet se nje vendim i tille eshte absurd dhe me kete pune mbajne familjet e tyre.

Nje dite me pare AKU Shkoder ndermorri nje aksion ne merkaten e Rusit duke mbyllur te gjitha dyqanet, por pa dhene nje shpjegim, teksa tregtaret pretendonin se plotesojne kushtet e vendosura.

Lexoni dhe kete

KULLAT E VROJTIMIT E NDOTJA AKUSTIKE, PROBLEM NE VELIPOJE

Gjatë mbledhjes së komitetit rajonal të turizmit në Velipojë, Petrika Dumka, përfaqësues i drejtorisë vendore …