MESAZHE SENSIBILIZUES ME THËNIE TË “NËNË TEREZËS”

Shkolla 9-vjeçare “Pashko Vasa” në qytetin e Shkodrës ka zhvilluar një aktivitet në kuadër të lumturimit të “Nënë Terezës”. Disa nxënës të kësaj shkolle u ndalën në disa pika të qytetit duke shpërndarë thënie të “Nënë Terezës”, për të përcjellë mesazhe sensibilizuese.Nxënësit mbanin në duar thënie të ndryshme të “Nënë Terezës” dhe i shpërndanë tek qytetarët.

Lexoni dhe kete

NDIKIMI I PANDEMISË NË ZONAT E MBROJTURA

Pandemia Covid-19 ka krijuar probleme sidomos tek turizmi. Natyrisht janë prekur edhe zonat e mbrojtura. …