Wednesday , 22 August 2018

MESAZHET E KOMUNITETEVE FETARE PER KURBAN BAJRAM

Si cdo vitë që tashmë është kthyer në traditë Myftinia Shkodër organizon edhe pritjen tradicionale në Xhaminë e Parrucës. Teologu Lavdrim Hamja në mungesë të Myftiut të Shkodrës Imam Muhamed Sytari i cili ndodhet në Meken e Shenjtë ka pritur urimet nga ytetar të ndryshëm si dhe nga përfaqësues të Komuniteteve fetare në Shkodër.

Paqe dhe bashkim mes njerëzve dhe solidaritet me më të varfërit kanë qenë këto mesazhet e përcjella nga përfaqësuesit e komuniteteve fetare në Shkodrës me rastin e Kurban Bajramit.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E TRANSPARENCES NGA BASHKIA SHKODER

Një tjetër temë që solli debate në mbledhjen e rradhës të Këshillit Bashkiak Shkodër ishte …