MESAZHI I MJEKUT PËR PARANDALIMIN E KORONAVIRUSIT

Mjeku Arjan Harxhi i është drejtuar me një mesazh apo apel qytetarëve për të rishikuar pozicionin e tyre në parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Harxhi thotë se çdokush ka përgjegjësitë e veta dhe duhet të rishikojnë pozicionin e tyre në luftën ndaj kësaj pandemie.

Në fakt, numri i të infektuarve vijon të jetë ende i lartë në vendin tonë, madje me shifra më të larta se në pikun e pandemisë.

Sipas mjekëve dhe ministrisë së shëndetësisë ndikim të lartë ka pasur mos-ndërgjegjësimi i qytetarëve gjatë daljes së tyre.

Lexoni dhe kete

COVID-19, BASHA ME THIRRJE PËR QYTETARËT

Kreu i PD, Lulzim Basha, iu ka bërë thirrje qytetarëve dhe bizneseve që të marrin …