Saturday , 24 March 2018

MESAZHI I KISHES KATOLIKE PER KRISHTLINDJE

Presidenti i Konferencës Ipeshkvnore Shqiptare Imzot Angelo Massafra përmes mesazhit tradicional të Krishtlinjdes, vuri theksin tek largimi i nga vëndi, varfëria dhe korrupcioni.

Kisha Katolike Shqiptare kërkon angazhim të të gjithëve për të mirën e përbashkët.

Ky mesazh  për festën e lindjes së Krishtit, është i përbashkët me të Ipeshkvinjtë e Kishës katolike të Shqipërisë.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …