Wednesday , 25 November 2020

MESAZHI I MYFTINISE SHKODER PER FESTEN E KURBAN BAJRAMIT

 

Ne prag te festes se Kurban Bajramit, Myftinia Shkoder ka dhene urimin e saj ne kete feste per te gjithe besimtaret musliman. Perfaqesuesi i Myftinise, Arben Halluni, tha se feja islame e ka karakterizuar Kurban Bajramin me nje vlere nga vlerat sociale, te cilat jane: sakrifica dhe bindja. Ai theksoi se keto dite te shenuara te bajramit duhet te forcojne me teper besimin nga Zoti Fuqiplote dhe shpresen per nje te ardhme me te mire.

Besimtaret musliman ne vendin tone festojne te Henen festen e Kurban Bajramit. Ndryshe nga vitet e tjera, kete vit, falja e namazit te Kurban Bajramit ne qytetin e Shkodres, nuk do te behet ne shesh, por ne xhamite e qytetit.

 

Lexoni dhe kete

“NË SYTË E MI”

“Në sytë e mi” titullohej drama e shfaqur në sheshin para Bashkisë Shkodër, nga trupa …