Sunday , 19 September 2021

MESHA E “DITES SE UJIT TE BEKUAR”

Eshte kremtuar paraditen e kesaj te Premte mesha solemne ne Diten e Ujit te Bekuar. Dhjetra besimtare moren pjese ne meshe, e cila u drejtua nga famullitari i Shkodres, Dom Artur Jaku.

Ne fjalen e tij para besimtareve, Dom Artur Jaku u ndal per te folur per padrejtesite qe po behet ne vendin tone dhe ne bote.

Para fillmit te meshes, famulltari Dom Artur Jaku kreu ritin me ujin e bekuar ndaj besimtareve, qe u sherben atyre gjate gjithe vitit. Sipas Bibles ne kete date kremtohet pagezimi i Jezu Krishtit ne ujerat e lumit Jordan nga Gjon Pagezori.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …