Tuesday , 16 January 2018
Breaking News

MESHA E KRISHTLINDJES NE KATEDRALEN E SHKODRES

Duke mbajtur ne duar Krishtin Femije te sapo lindur si simbol i pastertise dhe i dashurise nga Arqipeshkvi i Shkodres nisi mesha shenjte ne katedralen e Shen Shtjefnit ne Shkoder. Per me shume paq dhe dashuri ishte ky mesazhi i Arqipeshkvit Massafra gjate predikimit te tij per besimtaret, u shpreh se zemra e gjithe secilit prej nesh duhet ti hapet Zotit.

Krishlindja eshte festa e lindjes se birit te Zotit i cili erdhi ne bote i misheruar si njeri per te shpetuar njerezimin, vijoi Massafra. Mesha shenjte nga Katedralja Shen Shtjefni e Shkodres u transmetua drejte per se drejti ne ekranin e TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

HARROHET 14 JANARI NE SHKODER

Me 14 janar të vitit 1990 disa të rinjë të Shkodrës si Rin Monajka, Dedë …