Breaking News

MESHA E SHENJTE E 1- VJETORIT TE MARTIREVE, MASSAFRA: MOS E BRAKTISNI VENDIN

“Guxim Shqipëri! Në ty kjamë bukuria, natyra, burimet mirësia dhe vlerat njerëzore e fetare. Je e pasur dhe nuk di” me këto fjalë Imzot Angelo Massafra Arqipeshkëv I Dioqezit Shkodër-Pult u drejtua besimtarëve të shumtë të pranishëm në Katedralen e Shkodrës me rastin e festës së Lumturimit të 38 martirët e fesë.

Arqipeshkvi Massafra I bëri thirrje edhe institucioneve venodre dhe qëndrore si dhe besimtarëve të shumtë të krijohen sa më shumë kushte të mura për jetesë, dhe të gjithë së bashku të jemi kundër korrtupcionit dhe ndaj cdo shfaqje mafioze.

Në meshën kushtuar 1 vjetorit të Lumnimit të 38 martirëve të fesë merrnin pjesë Ipeshkvijt nga të gjitha trojet Shqiptare, si dhe Imzot Asti nga Kisha Ortodokse Shqiptare, si dhe Nunci Apostolik në Tiranë imzot Braun. Nën lutjen e familjarëve të Martirëve të fesë të pranishëm në meshën Shenjte u vendosen në këndin e përcaktuar në Kishën Katërdale edhe një pjesë e eshtrave të martirëve të fesë.

Lexoni dhe kete

BIE NIVELI I FIERZES

Mungesa e reshjeve të shiut dhe temperaturat e larta të ditëve të fundit që kanë …