Sunday , 19 January 2020
Breaking News

MESHA E SHENJTE NE KATEDRALEN E “SHEN NIKOLLIT”

Qindra besimtare katolike i jane drejtuar katedrales se “Shen Nikollit” ne qytetin e Lezhes per te ndjekur meshen e shenjte te Pashkeve. Me qirinjt e ndezur ne duar qe percjellin driten e perjetshme qe vjen nepermjet Hyjit, besimtaret katolike te Lezhes jane lutur per me shume begati, paqe e harmoni ne familjet e tyre.
Mesha e shenjte eshte drejtuar nga Arqipeshkevi i dioqezes Lezhes Monsinjor Ottavio Vitale. Para besimtareve te pranishem ne meshen e mbremjes ne kadralen e Lezhes, arqipeshkevi Vitale ka folur ashper ndaj fenomenit et korrupsionit nga zyrtaret qeverita qe sipas tij po bejne nje mekat shume te madh.
Mesha e shenjte e kremtuar ne katedralen Shen Nikolli te Lezhes ka qene edhe pritesja e pare e festes se ngjallja se Krishtit, ndersa nuk kane munguar urimet per ngjalljen e shpreses.

Lexoni dhe kete

AKU BLLOKON 4.032 TON MARMALATË NË HANI I HOTIT

Nga kontrollet e kryera prej Drejtorisë Rajonale të AKU-së Shkodër në Pikën e Inspektimit Kufitar …