Breaking News

MESHA E UJIT TE BEKUAR

Është mbajtur në Katedralen e Shën Shtjefnit në Shkodër mesha shenjte me rastin e ditës së Dëftimit të Zotit, që njihet edhe ndryshe si festa e ujit të bekuar.  Mesha e Shenjte u celebrua nga Ipeshkvi I Shkodër- Pult Imzot Angelo Massafa I cili kërkoj që cdo ditë të punojnë që të bëhemi më të mirë.

Festa e Dëftimit të Zotit – festa e Epifanisë, që Kisha katolike kremton më 6 janar, na Gjithashtu eshte kremtuar edhe 21 vjetori I shugurimit si ipeshkëv I Shkodrës e Imzot Angelo Massafra.

Pohon se askush të mos ketë frikë nga Krishti e nga mesazhi i Tij. Pra, në solemnitetin e Dëftimit të Zotit kremtojmë dëftimin e Krishtit para njerëzve, të cilët përfaqësohen nga tre Mbretërit Dijetarë, të ardhur nga Lindja. Kremtojmë Krishtin, i cili bëhet qëllimi i shtegtimit të popujve në kërkim të shpëtimit.

Lexoni dhe kete

NIS RESTAURIMI I MEMORIALIT TE SKENDERBEUT NE LEZHE

Vendvarrimi i Gjergj Kastriotit në qytetin e Lezhës do të pësojë ndryshime thelbesore, brenda 6 …