MESHA NË KATEDRALEN E SHKODRËS

Në meshën e shenjte të së dieles e transmetuar drejtëpërsëdrejti nga TV Rozafa Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër-Pult Imzot Angelo Massafra ju ka kërkuar besimtarëve që të qëendrojnë në shtëpi dhe të jenë solidar me njëri-tjetrin dhe të mos humbin besimin në Zot…

Mesha e Shenjte edhe këtë të dielë të pestë të Krezhmeve është kremtuar pa besimtare. Ndërsa javën tjetër nis edhe përgatitja për dy javëshin e Pashkëve. Arqipeshkvi ju kërkoj të gjithë të rrespektohen udhëzimet e autoriteteve dhe u lut që sa më shpejtë të kaloi kjo pandemi që ka gjunjëzuar botën.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …