Saturday , 18 January 2020
Breaking News

MESHË NË KISHËN E DAJÇIT

Një meshë e shenjtë është mbajtur këtë të dielë në kishën katolike të Dajçit. Mesha u kushtohej dy martirëve të kishës nga kjo zonë, Dom Dedë Malaj dhe Dom Mikel Beltoja, monumenti i të cilëve u përurua gjatë ditës së sotme. Në meshën ku morën pjesë besimtarë të zonës, ishte i pranishëm edhe arqipeshkvi i dioqezës Shkodër – Pult, Imzot Angelo Massafra.

Më pas në oborrin e kishës së Dajçit u organizua ceremonia e përurimit të memorialit në gurë, kushtuar martirëve Dom Dedë Malaj dhe Dom Mikel Beltoja.

Lexoni dhe kete

BIBLIOTEKA ”MARIN BARLETI” VLERE E KULTURES KOMBETARE

Në biblioteken “Marin Barleti” të Shkodrës ndodhetn rreth 250 mijë libra ose rreth 80 mijë …