MESI: ADMINISTRATA SHTETERORE NE PIKEN E SAJ ME TE ULET

Administrata shteterore ka shume probleme dhe duhet punuar per te permiresuar punen. Keshtu u shpreh deputetja e zgjedhur e Partise Socialiste ne Qarkun e Shkodres, Senida Mesi, teksa zhvilloi nje takim me banoret e lagjes Sarreq dhe Skenderbeg te qytetit te Shkodres. Sipas Mesit, administrata shteterore ka arritur ne piken e saj me te ulet, ndersa premtoi se ne pune do te hyjne ato qe e meritojne.

Zvarritja e dosjeve ne ALUIZ-n Shkoder dhe puna e dobet ne arsim e shendetesi ishin shqetesimet kryesore te qytetareve, qe ia paraqiten edhe deputetes Mesi dhe kandidateve per deputete Bushi dhe Qyteza. “Bashkeqeverisja me njerezit per Shqiperine qe duam, per Shkodren qe duam” eshte sllogani i turit te takimeve qe organizohet nga Partia Socialiste, takime qe kane nisur qe prej dates 7 Korrik dhe do te mbyllen me 27 Korrik.

Lexoni dhe kete

COUTILLO :REFORMA NE DREJTESI PO HAS NE VESHTIRESI

Alberto Cutillo, i pranishëm në Shkodër në kuadër të festës kombëtare të Italisë që u …