Breaking News

MESI: BASHKIA SHKODER NUK KA KRYER DETYRAT E SAJ

Zëvëndës Kryeministrja Senida Mesi nuk është e qartë në lidhje me cështjen e miratimit të Planit Vendor të Bashkisë Shkodër. Ajo shprehet se Bashkia e Shkodrës nuk I ka bërë detyrat e veta, që duhet të sjellin Bashkia e Shkodrës.

Ndërsa në lidhje me cështjen e ndërtimit të Hidrocentraleve në zonën e Thethit, ajo shprehet se cështja po shqyrtohet dhe po rivlersohen gjitha dosjet. Mesi u shpreh nuk jam eksperte e HEC-eve. Por me ndërtimin e këtyre hidrocentraleve Shqipëria nuk do ketë problem me furnizimin me energji elektrike.

Zv/Kryeministra Mesi ishte në Zyren vendore të Regjistrimit të Pasurive të paluajtëshme të Shkodrës ku u informua mbi problematiken e kësaj zyre dhe kërkesat e qytetarëve.

Lexoni dhe kete

MBARVAJTJA E SEZONIT TURISTIK NE LEZHE

Mbarvajtja e sezonit turistik ishte në fokus të një takimi që prefekti i Lezhës Gjergj …