MESI: PROTESTA E STUDENTEVE, E DREJTE

Edhe zv/kryeministrja e vendit Senida Mesi ka deklaruar se protesta e studentëve është shumë e drejtë. Ajo tha se kjo protestË na ndihmon të investigojmë më tepër për problematikat e studentëve.

Por, ajo ka një thirrje për studentët.

Deklaratat e Mesit erdhën gjatë një takimi të zhvilluar në senatin e Universitetit të Shkodrës, ku nuk munguan as debatet mes pjesëtarëve të senatit, rektorit Bekteshi dhe zv/kryeministres Mesi, ku u debatua edhe për vendosjen në senat të 4 pjesëtarëve të Partisë Socialiste.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …