Thursday , 6 August 2020

MESI: SITUATA GRIPALE NE RRITJE MBI 850 RASTE NE JAVE

Aktualisht ka nje rritje te ndjeshme te kurbes epidemiologjike ne Shkoder, kjo kryesisht e referuar tek femijet. Shefi I epidemiologjise prane drejtorise se shendetit publik Artan Mesi thote se mbi 850 raste ne jave paraqiten me simptoma te ndryshme ku dominojne ato me infeksione respiratore.

Ne kohen kur vaksinimi vihet ne pikepytje Mesi thote se ka rezoltuar qe femijet e vaksinuar nuk jane prekur nga virozat gripale ndersa sqaron edhe llojet e qarkullimeve te viruesve.

Keshillat per prinderit mbeten dhenia sa me shume lengje si dhe largimi nga ambjentet e perbashketa sic jane kopshtet apo erdhet po ashtu ajrosja e ambjebteve te banimit.

Lexoni dhe kete

BANORËT E LAGJES SKËNDERBEG MARRIN MBËSHTETJEN E INSTITUCIONEVE

Banorët e lagjes Skënderbeg në qytetin e Shkodrës duket se tashmë kanë edhe mbështetjen e …