Thursday , 22 February 2018

“MESUESIT DUHET TE MARRIN NE DORE FATET E ARSIMIT”

Arsimi po degradon çdo dite dhe ne mesuesit kemi detyrimin moral te ndryshojme situaten. Keshtu shprehet kreu i Sindikates se Arsimit Shkoder, Arian Peraj. Ne nje prononcim per Tv Rozafa, Peraj thote se  ka ardhur koha per nje mos-bindje intelektuale dhe mesuesit duhet te marrin ne dore fatet e arsimit.

Peraj kerkon qe mesuesit te mos nenshtrohen ndaj kerkesave te drejtoreve te shkollave, ne ato raste kur keto kerkesa bien ndesh me mesuesit.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …