Friday , 22 January 2021

META: DO MARRIM ME QETËSI ÇMONTIMIN E GRUSHTIT TË SHTETIT

Pjesëmarrës në këtë grusht shteti është vetë qeveria dhe gjysmë-parlamenti. Presidenti Ilir Meta ka vijuar akuzat ndaj qeverisë. Në një tjetër komunikim për mediat këtë të mërkurë, Meta tha se do të marrim me qetësi çmontimin e plotë të grushtit të shtetit.

Meta ftoi qytetarët në 2 mars në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Sipas tij, falë popullit shumë shpejt, nuk do të ketë vetëm një institucion që është Presidenti në mbrojtje të Kushtetutës, por të gjithë këta informacionet që janë në bulevard do i kthehen popullit.

Në fund, Meta tha se ata që kërkojnë popullin e presidentit në Watsapp të përgatisin poturet e gjëra.

Lexoni dhe kete

PËRMBYTJET, REAGON EDHE PD SHKODËR

Për situatën e përmbytjeve në Bashkinë Shkodër ka reaguar edhe kreu i PD Shkodër, Xhevdet …