META: DUHET TË KEMI BESIM TE DEMOKRACIA

Në një komunikim për mediat, presidenti Ilir Meta bëri me dije se ka pasur një telefonatë zyrtare me Lulzim Bashën por nuk dha detaje më shumë. Meta tha se mesazhi im është: jepuni shqiptarëve atë të drejtë që u takon, që të kenë besim te zgjedhjet, te demokracia, mos i intimidoni më as me arrogancë, as me hezitime. Duhet të kemi besim te demokracia dhe askush nuk duhet të ketë frikë nga humbja – theksoi Meta.

Ndër të tjera, Meta bëri me dije se shpreson që të kemi një lajm pozitiv sa më shpejt përsa i përket reformës zgjedhore.

Lexoni dhe kete

AMULI: RAMA PO MANIPULON SHQIPTARËT

Procesi me të cilin ka hyrë PD është mëse i qartë dhe përzgjedhja e kandidatëve …