Sunday , 1 November 2020

META: STOP LOJËRAVE ME REFORMËN NË DREJTËSI

Presidenti Ilir Meta ka mohuar që të jetë ai që bën lojëra me Reformën në Drejtësi, duke fajësuar palët politike. Ndalur te kërkesa për krijimin e një Këshilli Politik, Meta thotë se ky është një mekanizëm për përfshirje reale të opozitës.

Meta kërkon që BE të nis hetimin për Reformën në Drejtësi.

Ndër të tjera, presidenti Meta ka akuzuar qeverinë dhe hedhur poshtë faktin se Këshilli i Sigurisë Kombëtare të mbledhur për pandeminë të kenë qenë të efektshme duke thënë se të tjera gjëra janë vendosur dhe të tjera dilnin në media.

Lexoni dhe kete

BEQAJ: I PA KËNAQUR NGA PËRFORMANCA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

“Nuk jam i kënaqur me jetën politike që bënë Këshilli Bashkiak i Shkodrës sot”. Ka …