Friday , 3 December 2021

META: ZGJEDHJET ME 30 QERSHOR, IMAGJINARE

Këtë të marte, presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta organizoi një tjetër konferencë të jashtëzakonshme për mediat. I pyetur nëse do të ketë një ndërhyrje përsëri për të gjetur një zgjidhje të kësaj situate, Meta tha se do të jetë i duruar dhe shpreson që të gjendet një zgjidhje.

Në Shqipëri i vetmi institucion që vendos për datën e zgjedhjeve është Presidenti. Unë nuk kam anuluar zgjedhjet në Itali, apo në një vend tjetër, por në Shqipëri, për shkak të një krize të thellë, që vijon prej disa muajsh shtoi Meta.

Ndërsa i pyetur për shpërndarjen e parlamentit, ai theksoi:

Pavarësisht krizës politike dhe akuzave, Presidenti Ilir Meta u shpreh se nuk e ka ndërmend që të japë dorëheqjen.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …