Sunday , 17 January 2021

MILA: ASNJËHERË NUK U DËNUAN KRIMET E KOMUNIZMIT

Është e pa pranueshme që ende në Shqipëri kemi simbolet e një sistemi totalitar dhe diktatorit Enver Hoxha, madje e gjith kjo propagandë bëhet me qëllim të caktuar.

Shprehet kështu Luigj Mila Drejtues i Komisionit Dioqezian “Drejtësi dhe Paqe” në Shkodër, i ftuar në emisionin “Autochthonous” ne TV Rozafa.

Nga ana tjetër Mila shton se nuk lejohen familjarët të kërkojnë eshtrat e familjarëve të cilët janë vrarë, madje ai jep detaje edhe për rastin e Jup Kazazit.

Festimet e 29 nëntorit me portretin e diktatorit Enver Hoxha sipas Milës janë pjesë e asaj propagande që është ngulit thellë, dhe që vazhdohet edhe sot pasi sipas tij nuk është bërë asnjëherë një gjyq real ndaj komunizmit.

Lexoni dhe kete

MANASTIRLIU: DO MBETEN NË FUQI MASAT AKTUALE NË VEND

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, dhe përfaqësues të Komitetit Teknik të Ekspertëve dolën këtë të …