Wednesday , 26 June 2019

MILLJA: TE GJITHA RRUGET NACIONALE JANE TE HAPURA

Në një komunikim me mediat, prefekti i Qarkut Shkodër, Çesk Millja, bëri me dije se rrugët nacionale në Qarkun e Shkodrës janë të gjitha të hapura. Por, ai pranoi nga ana tjetër se ka rrugë rurale të bllokuara.

Ndërsa për firmat kontraktore që nuk kanë mjetet e duhura, Millja thotë:

Prefekti Millja theksoi se të gjitha strukturat janë në gatishmëri dhe në ndihmë të banorëve në zonat malore të bllokuara nga dëbora.

Lexoni dhe kete

DORËHIQET DREJTORI I BURGUT TË REÇIT

Ndryshime në burgun e Reçit në Malësi të Madhe. Kështu, drejtori i këtij burgu, Gëzim …