Breaking News

MINISTRAT KLOSI DHE BUSHATI NE PANAIRIN E ARTIZANATIT NE VELIPOJE

Dy ministrat, Blendi Klosi dhe Ditmir Bushati kanë vizituar panairin e Artizanatit në shëtitoren e Velipojës, ku edhe panë nga afër stendat e paraqitjes dhe tregtimit të produkteve të zonës. Klosi dhe Bushati vunë theksin tek mundësitë që duhet të shfrytëzohen nga zonat me tradita me prodhime tipike vendase. Vetë ministri i Turizmit dhe Mjedisit Klosi i bëri një apel të gjithë përpunuesve të produkteve shqiptare, që të shfrytëzojnë lehtësirat fiskale të ligjit të zejtarisë dhe agroturizmit, për të rritur ekonominë e tyre familjare.

Aktivitete të tilla promovuese të zonave të Shkodrës do të organizohen edhe në ditët në vijim.

Lexoni dhe kete

MASAT E AKU SHKODER NDAJ SUBJEKTEVE NE ZONAT TURISTIKE

Në kuadër të masave të ndërmarra nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, fokusi kryesor i këtij …