MINISTRI DAMIAN GJIKNURI INSPEKTON NENSTACIONIN ELEKTRIK NE LEZHE

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri inspektoi nënstacionin elektrik të Lezhës, ku u njoh nga afër me investimet e kryera nga Operatori i Shpërndarjes në këtë zonë.Ai garantoi se investimet do të vazhdojnë edhe gjatë këtij viti, me fokus e përparësi zonën turistike të Shëngjinit.

Një tjetër investim i parashikuar është rikonstruksioni i linjave dalëse nga nënstacioni i Lezhës, duke rritur cilësinë e furnizmit me energji për rreth 50 mijë banorë.Duke u ndalur tek sektori në tërësi, ministri Damian Gjiknuri tha se 2018 do të jetë një vit i thellimit të reformës në sektorin energjitik.

Lexoni dhe kete

“KONTROLLET NE ZONEN E PREKALIT, JO VETEM PER KANABIS POR EDHE SEZONIN TURISTIK”

Gjate nje takimi te zhvilluar ne Njesine Ana e Malit, per parandalimin e kultivimit te …