Friday , 27 November 2020

MINISTRIA E BUJQESISE, MARREDHENIE TE MIRA ME BASHKINE SHKODER

Ndryshe nga akuzat e ndersjellta mes kryeministrit dhe Bashkise Shkoder, duket se nje marredhenie e tille nuk eshte edhe per ministrite. Kjo pasi bashkia Shkoder ka patur marredhenie shume te mira me ministrine e bujqesise. Drejtori I bordit te kullimit Rajoni verior Petrit Gjoni thote se ka qene ne gadishmeri te bashkise Shkoder, kjo pas nje urdheri te posacem te ministrit Panariti

Gjoni ben me dije se eshte kryer tenderi I shperndarjes se eskavatoreve per 61 bashkite

Ardhja e ketyre eskavatoreve do te ndikoje pozitivisht ne hapjen e kanaleve te dyta dhe te treata, tashme pjese te bashkise shkoder

Lexoni dhe kete

MINISTRIA E SHËNDETËSISË MERR VENDIM PËR SHKOLLAT

Nisur nga numrat në rritje të të infektuarëve me Covid19, Ministrja e Shëndetësisë, njoftoi këtë …