Wednesday , 30 September 2020

MIRAKA: DEMSHPERBLIMET GENJESHTER, VETEM NE GAZETA

Ato çfare shkruhen ne gazeta se Ish- te Perndjekurit po marrin kestet e demshperblimeve pasi nuk eshte aspak e vertete pasi ne realitet keto keste nuk jane dhene dhe ky eshte njeri nga problemet qe ish te perndjekurit po ndeshen. Deklarata u be nga kryetari i shoqates se Ish te Perndjekurve Simon Miraka i cili tha se as punesimet nuk po behen sipas ligjit per Ish te Perndjekurit.

Miraka po ashtu ka komentuar ehde viziten e Sekretarit Anerikan John Carry i cili preferoj te takonte me pare grupin e LGBT-se se Ish te Perndjekurit, Miraka tha se ky nuk ishte veprim i mire pasi Ish- te Perndjekurit kane dhene gjakun per Shqiperi dhe Amerike.

 

Miraka keto deklarata i beri gjate nje takimi me ish- te perndjekurit e qarkut Shkoder ku diskutoj me to problemet dhe veshtiresite e kesaj shtrese.

Lexoni dhe kete

NĂ‹ MJERIM 10 MUAJ PAS TĂ‹RMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, njĂ« zonĂ« qĂ« ndan Kurbinin me KrujĂ«n, janĂ« …