Tuesday , 18 February 2020
Breaking News

MIRATIMI I BUXHETIT 2020 I BASHKISË SHKODËR, FLET KADIA

Pas miratimit të buxhetit për vitin 2020 të Bashkisë Shkodër, kryetarja e këshillit bashkiak Shkodër, Brisela Kadia, ka dalë këtë të marte në një konferencë për mediat. Në fjalën e saj, Kadia tha se për të arritur te miratimi i këtij buxheti, ka qenë një punë intensive dhe e vazhdueshme mes komisioneve të këshillit bashkiak dhe administratës së bashkisë.

Por, nuk përjashtohet mundësia që mund të ketë një rishikim të buxhetit pas 3 muajve të parë.

Lexoni dhe kete

ZJARRI NË ISH-KONVIKTIN E SHKOLLËS VETERINARE SHKODËR

Bashkia Shkodër i vjen në ndihmë familjeve të prekura nga zjarri në zonën e Kirasit. …