Wednesday , 1 April 2020

MIRATOHET BUXHETI PËR VITIN 2020 I BASHKISË SHKODËR

Këshilli Bashkiak i Shkodrës ka miratuar buxhetin për vitin 2020 të paraqitur nga kryetarja Voltana Ademi. Mbledhja ka zgjatur rreth 7 orë me një përbërje 100% të majtë dhe me një kryebashkiake të djathtë, ku ka patur mjaft diskutime dhe debate. Ademi foli për prioritetet e buxhetit.

Ademi shtoi se Bashkia Shkodër lufton korrupsionin.

Pro-buxhetit kanë votuar 36 këshilltarë, ndërsa kundër ka votuar këshilltari Arbis Vjerdha.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …