MIRATOHET BUXHETI I VITIT 2018 I BASHKISE SHKODER

Me 31 vota PRO, 7 KUNDER dhe 1 ABSTENIM eshte miratuar kete te marte buxheti i vitit 2018 dhe plani buxhetor afat-mesem 2018-2020 i Bashkise Shkoder. Para miratimit te ketij buxheti, keshilltaret bashkiak i bene disa pyetje kryebashkiakes Voltana Ademi, qe kishin te benin me funksionimin e ketij buxheti.

Nderkohe, me heret kryebashkiakja Ademi beri me dije se ky buxhet mbeshtetet vetem me fondet e bashkise dhe shtoi se ka qene nje proces i veshtire per realizimin e tij.

Miratimi i buxhetit te vitit 2018 perkonte edhe me mbledhjen e fundit te Keshillit Bashkiak Shkoder per kete vit.

Lexoni dhe kete

ARSIMI PROFESIONAL, SHKATERRIMI I TIJ NE VENDIN TONE

Pjesa më e madhe e vendeve që ishin të përfshira në bllokun e sistemit komunist …