Thursday , 13 August 2020

MIRATOHET FALJA E TAKSAVE DHE TARIFAVE VENDORE NË BASHKINË SHKODËR

Pas dy mbledhjeve të shtyera, Këshilli Bashkiak Shkodër ka miratuar faljen e taksave dhe tarifave vendore në Bashkinë Shkodër, të propozuar nga Bashkia Shkodër, por me disa ndryshime nga këshilli bashkiak. E pranishme në mbledhje ishte edhe kryebashkiakja Voltana Ademi, e cila foli për shtyrjet e këtij vendimi.

Mund të jemi e vetmja bashki që krijon të tilla lehtësira fiskale të vërteta për bizneset shtoi Ademi.

Një përgjigje e kishte edhe kryetarja e KB Shkodër, Brisela Kadija, ku u krijuan replika për trajtim politik të çështjes…

Gjithsesi kjo pikë u miratua me 28 vota Pro dhe tashmë pritet të merret ‘drita jeshile’ edhe nga prefektura e Qarkut Shkodër.

Lexoni dhe kete

PËRGATITJET PËR VITIN E RI SHKOLLOR NË SHKODËR

Në zyrën vendore të arsimit Shkodër kanë nisur përgatitjet për vitin e ri shkollor në …