Thursday , 12 December 2019

MIRATOHET PAKETA FISKALE E VITIT 2020 NE BASHKINE LEZHE

Bashkia Lezhë ka nisur bllokimin e llogarive bankare të bizneseve që nuk kanë paguar taksat vendore. Ky fakt është bërë i ditur nga kryabshkiaku Pjerin Ndreu, gjatë mbledhjes së Këshillit Bashkiak ku ne shumica votash u miratua paketa fiskale e vitit 2020. Sipas Ndreut mbledhja e taksave nuk e ka kaluar masen 50% dhe ka biznese të mëdha që nuk shlyejne detyrimet.

1.6 miliard lekë është borxhi i akomoluar që bizneset i kanë bashkisë Lezhë, duke krijuar veshtiresi financiare në këtë njesi vendore. Ndërkohë paketa e re fiskale parashikon uljen në masën 30% të taksave vendore dhe 10 deri në 20% të tarifave të shërbimit.

Lexoni dhe kete

PËRMBYLLEN 16 DITËT E AKTIVIZMIT KUNDËR DHUNËS ME BAZË GJINORE

Bashkia e Shkodrës ka përmbyllur 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore me …