MIRATOHET PAKETA FISKALE PËR VITIN 2020

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, ka marrë pjesë për herë të parë në mbledhjen e këshillit të ri bashkiak të dalë nga zgjedhjet e 30 qershorit. Ademi prezantoi paketën fiskale për vitin 2020. Pikërisht prezencën e saj në këshillin bashkiak, Ademi e lidhi me prezantimin politikës fiskale e buxhetit të Bashkisë së Shkodrës, dokumentin më të rëndësishëm dhe tregoi se ka marrë një letër lidhur me situatën politike në Shqipëri.

Sipas Ademit, vendimi i gjykatës kushtetuese do të përcaktojë vijëmsinë e kësaj situate politike.

Por, çfarë do të ndodhë me Bashkinë Shkodër nëse nuk do ketë fonde nga qeveria? Për këtë Ademi thekson:

Në fokus të hartimit të paketës fiskale ka qenë lehtësimi i barrës për familjet në nevojë ekonomike dhe ato me probleme sociale.

Lexoni dhe kete

ABUZIMET NË SHKOLLA, REAGON SHAHINI

Për dhunën apo abuzimin në shkolla me nxënësit reagoi nga salla e kuvendit ministrja e …